برندهای بزرگ سالانه گوشی های هوشمند زیادی وارد بازار می کنند و اکثر علاقه مندان به دنیای فناوری آن ها را می شناسند، اما در این مطلب قصد داریم گوشی های عجیبی که توسط برندهای تقریبا گمنام در حوزه موبایل ساخته شده اند را معرفی کنیم.
مارشال لندن
مارشال یک برند شناخته شده در زمینه ساخت تقویت کننده های موسیقی است، با این حال سایر سخت افزارهای صوتی مانند هدفون و اسپیکر نیز تولید می کند. با وجود چنین مواردی، این کمپانی تصمیم گرفت در سال ۲۰۱۵ یه گوشی هوشمند اندرویدی بسازد.
این گوشی هوشمند که مارشال لندن نام داشت، از دو جک ۳.۵ میلی متری هدفون بهره می برد. این دو پورت به عنوان خروجی مورد استفاده قرار می گرفتند و شما به همراه دوست خود می توانستید با دو هدفون جداگانه به یک آهنگ گوش دهید. هر کدام از این جک ها بجای تقسیم سیگنال، دارای یک هاب صوتی اختصاصی <
علاوه بر امکان استفاده از دو هدفون جداگانه به وسیله مارشال لندن، کاربران می توانستند حجم صدای متفاوتی را نیز برای آن ها انتخاب کنند. خریداران این دستگاه به جای دکمه های تنظیم صدا، به یک کنترلر مناسب دسترسی داشتند.
در حالی که امکان اتصال دو هدفون به این دستگاه وجود داشت، می توانستید از آن ها به عنوان ورودی نیز استفاده کنید. برای مثال کاربر می توانست به یکی از این پورت ها گیتار وصل کرده و از دیگری به عنوان خروجی هدفون استفاده کند. این گوشی هوشمند به صورت پیش فرض دارای چندین اپ ضبط صدا بود که با فشردن دکمه M به آن ها دسترسی پیدا می کردید.
یکی از این اپ ها، <
این محصول به عنوان یک ابزار موسیقی بی نظیر بود، اما گوشی اندرویدی چندان مناسبی نبود. این گوشی هوشمند به صفحه نمایش ۴.۷ اینچی IPS LCD با رزولوشن 720p مجهز شده بود و دارای چیپست اسنپدراگون ۴۱۰ به همراه ۲ گیگابایت و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی بود. مارشال لندن با قیمت ۵۸۵ دلار به فروش می رسید که با توجه به قیمت، محصولات بسیار بهتری نسبت به آن در بازار وجود داشت که البته هیچ کدام ویژگی های خاص آن را نداشتند.
اولیسه ناردین چیرمن
در حالی که مارشال از تجربه خود در بخش صدا برای ساخت گوشی لندن استفاده کرد، سازنده گوشی دوم از تخصص دیگری استفاده کرد. اگر علاقه مند به دنیای ساعت باشید، به احتمال زیاد با ساعت های مکانیکی یا اتوماتیک برند سوئیسیاولیسه ناردین آشنا هستید، در غیر اینصورت نام این برند به گوشتان نخورده است.
اولیسه ناردین چندین دهه در زمینه ساخت ساعت های اتوماتیک فعالیت دارد. انرژی ساعت های اتوماتیک با حرکت مچ دست کاربر تامین می شود و تا زمانی که از آن استفاده کنید، انرژی خواهد داشت. حالا تصور کنید چنین فناوری در یک گوشی مورد استفاده قرار بگیرد.
اولیسه ناردین در گوشی چیرمن (Chairman) چنین کاری را انجام داد و روی بخش پشتی یک وزنه قرار داد که با حرکت تلفن، می چرخید. استفاده از این مکانیزم برای شارژ باتری جالب به نظر می رسید، اما در دنیای واقعی تاثیر چندانی روی افزایش شارژدهی ندارد.
با وجود چنین موضوعی،اولیسه ناردین چیرمن یک دستگاه تزئینی و لوکس مانند ساعت های این برند بود که تنها ۱۸۴۶ نمونه از آن به صورت دست ساز به تولید رسید. قیمت مدل پایه این گوشی برابرzwj;zwj;۱۴ هزار دلار بود که با توجه به قیمت ساعت های لوکس سوئیسی، منطقی بود. اگر به دنبال الماس در این گوشی بودید، قیمت آن به ۱۰۰ هزار دلار افزایش پیدا می کرد که البته ۷ ماه پس از سفارش در اختیار شما قرار می گرفت.
این گوشی به یک صفحه نمایش ۲.۸ اینچی لمسی با امکان پشتیبانی از مولتی تاچ، دوربین ۵ مگاپیکسلی، ارتباط وای فای و حتی سنسور اثر انگشت مجهز شده بود. اگرچهاولیسه ناردین چیرمن یک گوشی جذاب و مناسب برای سال ۲۰۰۹ بود، اما قیمت بالایی داشت.
پوما فون
پوما فون که توسط کمپانی <<ساژم>> به تولید رسید، از روش دیگری برای افزایش شارژدهی باتری استفاده کرد که آن، وجود پنل خورشیدی در بخش پشتی دستگاه بود. قرار بود با یک ساعت قرارگیری گوشی در برابر نور خورشید، تا ۳۰ دقیقه آهنگ گوش دهید یا اینکه ۳۰ پیامک ارسال کنید، اما در دنیای واقعی این پنل به هیچ عنوان چنین کارایی نداشت.
این گوشی که سال ۲۰۱۰ وارد بازار شد، دارای یک صفحه نمایش لمسی مقاومتی ۲.۸ اینچی بود که از مولتی تاچ پشتیبانی نمی کرد و رزولوشنی برابر ۳۲۰ در ۲۴۰ پیکسل داشت. ساژم این دستگاه را به یک دوربین ۳.۱۵ پیکسلی مجهز کرده بود و دارای گیرنده GPS به همراه ردیاب دوچرخه سواری و دویدن بود، با این حال از شبکه وای فای پشتیبانی نمی کرد.
اگرچه پوما فون یک گوشی هوشمند نبود، اما پلتفرم هایی مانند فیسبوک، توییتر و یوتیوب را در اختیار کاربران قرار می داد و همچنین دارای پیام رسان بود. خریداران این دستگاه می توانستند با استفاده از شبکه 3G و دوربین سلفی با رزولوشن ۱۸۰ در ۲۴۰ پیکسل تماس تصویری برقرار کنند. این دستگاه با قیمت ۴۵۰ دلار انتخاب تقریبا مناسبی در زمان خود بود.
آدیداس miCoach
رقابت برادران <<داسلر>> تنها به پوشاک ورزشی محدود نشد و در سال ۲۰۰۸ گوشی سامسونگ F110 با تغییراتی با نام آدیداس miCoach وارد بازار شد. این گوشی هوشمند به صورت بی سیم به کمربند سنجش ضربان قلب آدیداس و همچنین سنسور <
اهداف مختلفی در این برنامه وجود داشت که شامل <<یادگیری دویدن>>، <<دستیابی به تناسب اندام و حفظ آن>> و <<کاهش وزن>> می شد. شما می توانستید پیشرفت خود را با کامپیوتر یا سایت مخصوص آن همگام سازی کنید.
ودافون ۵۵۵ بلو
ودافون ۵۵۵ بلو یک گوشی فیسبوکی بود، با این حال با اچ تی سی ChaCha و اچ تی سی First تفاوت داشت. از این دستگاه می توانستید تنها به عنوان گوشی استفاده کنید و به فیسبوک نیز وصل شوید. این محصول دارای نمایشگر ۲.۴ اینچی با رزولوشن ۲۴۰ در ۳۲۰ پیکسل و کیبورد QWERTY بود. در پایین کیبورد دکمه فیسبوک قرار داشت که با فشردن آن، اپ این شبکه اجتماعی اجرا می شد.
شما می توانستید با دوربین ۲ مگاپیکسلی عکس گرفته و پست کنید، اما امکان اشتراک گذاری ویدیوهای آن وجود نداشت. نمایشگر این دستگاه لمسی نبود و باید با استفاده از ترک پد اپتیکال رابط کاربری را کنترل می کردید. رابط کاربری این دستگاه به بلک بری شباهت داشت.
در حالی که ودافون ۵۵۵ بلو یک گوشی هوشمند نبود، امکان نصب برنامه های جاوا از طریق پرتال <
این گوشی تنها از شبکه 2G پشتیبانی می کرد و با توجه به این موضوع، سرعت اینترنت بسیار پایینی داشت. با وجود تمام این موارد، با ۶۰ پوند در سال ۲۰۱۱ به وسیله ای برای اتصال به فیسبوک دسترسی پیدا می کردید.
منبع:
https://digiato.com/article/2020/10/12/%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c-%d8%b9%d8%ac%db%8c%d8%a8-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%af-%d8%ba%db%8c%d8%b1%d9%85%d9%86%d8%aa%d8%b8%d8%b1%d9%87/
درباره این سایت